Kalendar događanja

«siječanj 2022»
ponutosričetpetsubned
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
  • NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta
    NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta

    NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta

    Osluškujući potrebe pršutara kao i samog tržišta odlučili smo ponoviti edukaciju, dodatno je osuvremeniti, prilagoditi novim kretanjima u gastronomiji i uvesti mogućnost pohađanja tečaja online. Ako vas zanima kako se Istarski pršut proizvodi, kako ga izabrati, kako se priprema za rezanje, koji su mu dijelovi, s koje strane se najprije reže, kada se okreće, kako ga najbolje iskoristiti, kako ga poslužiti i prezentirati uz vođenu degustaciju te brojne druge sitnice koji primjećujete, a niste sigurni u odgovor, tada ste dobar kandidat koji će nakon trodnevnog truda i rada ponosno primiti certifikat Promotora-rezača. Ako ste dosad imali iskustva u rezanju i prezentiranju pršuta, bit ćete nam vrijedan sugovornik i svi ćemo nešto novo naučiti.

    Kako bi omogućili sigurnu sredinu za interaktivno druženje, molimo polaznike za predočenje EU digitalne COVID potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju pri dolasku na tečaj.

    Lokacija događaja: Hiža istarskog pršuta, Tinjan

    Pročitaj više
29
  • NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta
    NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta

    NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta

    Osluškujući potrebe pršutara kao i samog tržišta odlučili smo ponoviti edukaciju, dodatno je osuvremeniti, prilagoditi novim kretanjima u gastronomiji i uvesti mogućnost pohađanja tečaja online. Ako vas zanima kako se Istarski pršut proizvodi, kako ga izabrati, kako se priprema za rezanje, koji su mu dijelovi, s koje strane se najprije reže, kada se okreće, kako ga najbolje iskoristiti, kako ga poslužiti i prezentirati uz vođenu degustaciju te brojne druge sitnice koji primjećujete, a niste sigurni u odgovor, tada ste dobar kandidat koji će nakon trodnevnog truda i rada ponosno primiti certifikat Promotora-rezača. Ako ste dosad imali iskustva u rezanju i prezentiranju pršuta, bit ćete nam vrijedan sugovornik i svi ćemo nešto novo naučiti.

    Kako bi omogućili sigurnu sredinu za interaktivno druženje, molimo polaznike za predočenje EU digitalne COVID potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju pri dolasku na tečaj.

    Lokacija događaja: Hiža istarskog pršuta, Tinjan

    Pročitaj više
30
  • NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta
    NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta

    NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta

    Osluškujući potrebe pršutara kao i samog tržišta odlučili smo ponoviti edukaciju, dodatno je osuvremeniti, prilagoditi novim kretanjima u gastronomiji i uvesti mogućnost pohađanja tečaja online. Ako vas zanima kako se Istarski pršut proizvodi, kako ga izabrati, kako se priprema za rezanje, koji su mu dijelovi, s koje strane se najprije reže, kada se okreće, kako ga najbolje iskoristiti, kako ga poslužiti i prezentirati uz vođenu degustaciju te brojne druge sitnice koji primjećujete, a niste sigurni u odgovor, tada ste dobar kandidat koji će nakon trodnevnog truda i rada ponosno primiti certifikat Promotora-rezača. Ako ste dosad imali iskustva u rezanju i prezentiranju pršuta, bit ćete nam vrijedan sugovornik i svi ćemo nešto novo naučiti.

    Kako bi omogućili sigurnu sredinu za interaktivno druženje, molimo polaznike za predočenje EU digitalne COVID potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju pri dolasku na tečaj.

    Lokacija događaja: Hiža istarskog pršuta, Tinjan

    Pročitaj više
31123456

Događaji u najavi

  • NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta (28.01.2022. - 30.01.2022.)
    NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta

    NOVI TEČAJ: Promotor-rezač Istarskog pršuta

    Osluškujući potrebe pršutara kao i samog tržišta odlučili smo ponoviti edukaciju, dodatno je osuvremeniti, prilagoditi novim kretanjima u gastronomiji i uvesti mogućnost pohađanja tečaja online. Ako vas zanima kako se Istarski pršut proizvodi, kako ga izabrati, kako se priprema za rezanje, koji su mu dijelovi, s koje strane se najprije reže, kada se okreće, kako ga najbolje iskoristiti, kako ga poslužiti i prezentirati uz vođenu degustaciju te brojne druge sitnice koji primjećujete, a niste sigurni u odgovor, tada ste dobar kandidat koji će nakon trodnevnog truda i rada ponosno primiti certifikat Promotora-rezača. Ako ste dosad imali iskustva u rezanju i prezentiranju pršuta, bit ćete nam vrijedan sugovornik i svi ćemo nešto novo naučiti.

    Kako bi omogućili sigurnu sredinu za interaktivno druženje, molimo polaznike za predočenje EU digitalne COVID potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju pri dolasku na tečaj.

    Lokacija događaja: Hiža istarskog pršuta, Tinjan

    Pročitaj više
Copyright 2020 Udruga Gustus - Izrada: X-media
Povratak na vrh