950
Uskoro novi tečaj za PROMOTOR - REZAČ ISTARSKOG PRŠUTA
Nakon ciklusa od četiri tečaja, 52 zaljubljenika i profesionalaca uspješno je savladalo teorijsku osnovu proizvodnje pršuta i praktično demonstriralo umijeće rezanja, posluživanja i prezentiranja čime su stekli certifikat Promotora-rezača Istarskog pršuta. Osluškujući potrebe pršutara kao i samog tržišta odlučili smo ponoviti edukaciju, dodatno je osuvremeniti, prilagoditi novim kretanjima u gastronomiji i uvesti mogućnost pohađanja tečaja online. Ako vas zanima kako se Istarski pršut proizvodi, kako ga izabrati, kako se priprema za rezanje, koji su mu dijelovi, s koje strane se najprije reže, kada se okreće, kako ga najbolje iskoristiti, kako ga poslužiti i prezentirati uz vođenu degustaciju te brojne druge sitnice koji primjećujete, a niste sigurni u odgovor, tada ste dobar kandidat koji će nakon trodnevnog truda i rada ponosno primiti certifikat Promotora-rezača. Ako ste dosad imali iskustva u rezanju i prezentiranju pršuta, bit ćete nam vrijedan sugovornik i svi ćemo nešto novo naučiti.
Kako bi omogućili sigurnu sredinu za interaktivno druženje, molimo polaznike za predočenje EU digitalne COVID potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju pri dolasku na tečaj.
Očekujemo vas s veseljem,
Edukatori Gustusa