Aktivnosti

Uskoro novi tečaj za PROMOTOR - REZAČ ISTARSKOG PRŠUTA
203

Uskoro novi tečaj za PROMOTOR - REZAČ ISTARSKOG PRŠUTA

Nakon ciklusa od tri tečaja, 38 zaljubljenika i profesionalaca uspješno je savladalo teorijsku osnovu proizvodnje pršuta i praktično demonstriralo umijeće rezanja, posluživanja i prezentiranja čime su stekli certifikat Promotora-rezača Istarskog pršuta. Osluškujući potrebe pršutara kao i samog tržišta odlučili smo ponoviti edukacije, pritom ih osuvremeniti, prilagoditi novim kretanjima u gastronomiji i uvesti mogućnost provođenja prakse kod pršutara. Ako vas zanima kako se Istarski pršut proizvodi, kako ga izabrati, kako se priprema za rezanje, s koje strane se najprije reže, koji su mu dijelovi, kada se okreće, kako ga najbolje iskoristiti, kako ga poslužiti i prezentirati uz vođenu degustaciju te brojne druge sitnice koji primjećujete, a niste sigurni u odgovor, tada ste dobar kandidat koji će nakon trodnevnog truda i rada ponosno primiti certifikat Promotora-rezača. Ako ste dosad imali iskustva u rezanju i prezentiranju pršuta, bit ćete nam vrijedan sugovornik i svi ćemo nešto novo naučiti.

Očekujemo vas s veseljem,
Edukatori Gustusa

Galerija

Podijeli članak

Print

Theme picker

 

 

Copyright 2020 Udruga Gustus - Izrada: X-media
Povratak na vrh